Materiaalinkäsittely- ja kuljetusvälineet - Moottoroidut porraskiipijät
stripe

Tuotteet

TuoteryhmÄ: MATERIAALINKÄSITTELY- JA KULJETUSVÄLINEET

Tuotteet

Moottoroidut porraskiipijÄt

 Toimitamme myös kautta maailman tunnettuja moottoroituja porraskiipijöitä, kuormat 175 – 350 – 1000 kg. Edustamamme kiipijät valmistaa porraskiipijöihin erikoistunut hollantilainen yritys, AATA International. Nämä kiipijät ovat erikoisesti kuljetusalan ammattilaisten suosiossa, sillä porraskuljetuksen kaikki vaiheet voidaan niillä tehdä turvallisesti.

Kaikki kiipijät ovat telaketjukiipijöitä. Kuormien paino on sen vuoksi porraskuljetuksen kriittisimmässä vaiheessa, eli liikuttaessa kaltevalla pinnalla, usean askelman varassa eikä kuljettajan käsien ja tasapainoilun varassa. Jos kuljetus portaassa jostain syystä joudutaan keskeyttämään, kuorma on lukittuna portaaseen, kiipijä ei lähde liukumaan alaspäin. Tämäkin on suuri turvallisuutta lisäävä tekijä. Pienintä (175 kg) kiipijää voidaan käyttää valinnaisesti myös nokkakärryn tavoin.

Pienet ja keskikokoiset porraskiipijät ovat akkukäyttöisiä, 1000 kg:n kiipijä toimii verkkovirralla. Pienimmät porraskiipijät soveltuvat hyvin kodinkoneiden ja laitteiden kuljetukseen, suuremmilla voidaan kuljettaa koneita. laitteita, automaatteja, tukiasemia, kassakaappeja jne. Mallista Stair Robot SR 450 on saatavan myös pitkärunkoinen versio. Sillä voidaan kuljettaa jopa 2,2 metriä korkeita kaappeja ja automaatteja.

Tutustu AATA-kiipijöihin ositteessa http://www.aata.nl . Klikkaa Englannin lippua. Voit katsoa lyhyitä videopätkiä eri mallien toiminnasta klikkaamalla vasemmalla olevia kuvia. Pitempiä videoita kiipijöiden käytöstä kuljetuksissa voit katsoa klikkaamalla tekstiä More videos? Click here! Sitten voit oiikeasta reunasta valita haluamasi videon.

Voit myös ladata esitteitä ja käyttöohjeita sivun yläreunasta kohdasta Downloads. Tilaa esitteitä osoitteesta effektaoy(at)gmail.com tai soita 0407341213.

 


 

page bottom