top of page
FETRA:

Kuljetusvälineet,

hyllyvaunut, lavavaunut

Fetra-tuotteet valmistaa alallaan Euroopan johtava yritys, saksalainen Fechtel Transportgeräte GmbH. Luettelossamme on yli 1 000 tuotetta! Se on suurin kuljetusvälinevalikoima Suomessa. Myös paljon erikoistuotteita, joita on nopeasti saatavana vain tältä valmistajalta. Olemme markkinoineet Fetra-tuotteita vuodesta 1989. Ylivoimainen laatu ja viimeistely, sekä parhaat materiaalit ja huolella mietityt yksityiskohdat. Fetran tuotteilla on 10 vuoden laatutakuu!

Muutamia Fetran tuoteryhmiä: nokkakärryt, porraskärryt, alumiinikärryt, tynnyrikärryt, lavavaunut, pöytävaunut, hyllyvaunut, työpöytävaunut, levyvaunut, suurkuormavaunut, keräilyvaunut, ESD-vaunut, pakettivaunut, ovelliset kaappivaunut, siirtoalustat, RST-vaunut, pitkäntavaran vaunut, teollisuusvaunut, pikatukkuvaunut, nostovaunut, siirtopyörästöt, toimistovaunut, tarjoiluvaunut, jne.

 

Fetra-vaunut ovat edullinen sijoitus kymmeniksi vuosiksi. Pintakäsittely on ainutlaatuinen, sillä kaikki metalliosat kuulapuhalletaan ennen kestävää pulverimaalausta. Kaiken kruunaavat laadukkaat TPE-pyörät.

Selaa Fetra-tuotteiden tarkempia tietoja >>

Katso Fetra-tuotteiden esittelyvideoita >>

Lataa täydellinen Fetra-tuoteluettelo >>

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt: 

effektaoy(a)gmail.com, tai soita 040 734 1213.

bottom of page