top of page
MÅLERÅS MEKANISKA:

Tuotannon kuljetusvälineet ja varastointi 

Ruotsalaisen Målerås Mekaniskan valmistama moduulirakenteinen, helposti muunneltava lavojen ja vaunujen Pallsystem-järjestelmä soveltuu tuotannon materiaalinkäsittelyyn monilla teollisuuden aloilla.

 

Useimmin käytetyt tuotteet ovat pinottavia teräslavoja, joita käytetään joustavasti erillisten vaunujen kanssa.
Tuoteryhmän pääajatus on saada materiaali pois lattialta ergonomisesti oikealle korkeudelle, ja samalla helposti sekä nopeasti liikkuvaksi. MM:n Pallsystem on Pohjoismaiden johtava materiaalinkäsittelyn järjestelmä lajissaan. Olemme markkinoineet tuotteita jo vuodesta 1989 lähtien. Kaikkia tuotteita voit katsella valmistajan sivuilta.

 

Asiakkaitamme ovat mm. puusepäntehtaat, ikkuna- ja ovitehtaat, huonekalutehtaat ja metallitehtaat. Jos työntekijät käsittelevät kuormalavoilla olevaa materiaalia ja joutuvat kumartelemaan, on syytä pikaisesti ryhtyä lyhentämään käsittelyaikoja ja harkitsemaan MM:n lava- ja vaunusysteemin käyttöönottoa. Siinä tarjoamme apuamme. 

Lue oheisista liitteistä, miten hukka-aikoja voidaan tuotannossa vähentää, ja millaiset ovat työnaikojen mittaustulokset ikkunatehtaassa. Pallsystemillä on hämmästyttävän lyhyet takaisinmaksuajat!

Raportti tuotannon kustannusten alentamisesta materiaalinkäsittelyä tehostamalla >>

Mittaus tuotantokustannusten alentamisesta puusepäntehtaassa >>

Tutustu Målerås Mekaniskan tuotteisiin >>

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt: 

effektaoy(a)gmail.com, tai soita 040 734 1213.

Pallsystem-lavat tuotannon varastoinnissa
Pallsystem-lavat tehostavat varastointia
bottom of page