top of page

Toimitusehdot

Effekta Oy:n toimitusehdot teollisuuden tuotteille

Sovellamme NL 01 -sopimusehtoja seuraavin lisäyksin ja muutoksin. Nämä ehdot ovat voimassa, ellei muuta ole sovittu.

Hinnat

Hinnat ovat antamamme tarjouksen mukaisesti vapaasti varastossamme, vapaasti huolitsijan terminaalissa tai tilaajan osoitteessa, ilman arvonlisäveroa, joka laskutetaan kulloinkin voimassa olevan veroprosentin mukaan. Jos tuonnin kustannuksissa (rahti, polttoainelisät, tulli, muut viranomaisten säännökset) tapahtuu muutoksia antamamme tarjouksen ja toimituspäivän välillä, pidätämme oikeuden vastaaviin muutoksiin hinnoissa toimituspäivään mennessä. Ilman tuonnin kustannusten muutoksia tarjoushinta on sitova. Pidätämme oikeuden muuttaa hinnastoja etukäteen ilmoittamatta.

 

Kokemus on osoittanut, että useimmat asiakkaistamme haluavat tarjoukset siten, että toimitus heidän osoitteeseensa sisältyy tarjoukseen. Näin voimme pyytää huolitsijalta edullisimman toimitustavan. Asiakkaamme, joilla on omaa kuljetuskalustoa, voivat halutessaan myös itse noutaa tavaran huolitsijan terminaalista.

Koska ulkomaan ja kotimaan rahti riippuvat suuresti lähetyksen suuruudesta ja toimitusosoitteesta, annamme tiedustelujen perusteella aina tarjouksen. Se on myös asiakkaillemme edullisin vaihtoehto. 

Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa niissä mainitun ajan. Ellei tarjouksessa ole mainittu voimassaoloaikaa, tarjous on voimassa 30 päivää.

Toimitusajat
Pääosa tuotteista toimitetaan tehtaan varastosta (force majeure –varauksin) tai antamamme tarjouksen tai hinnastossa ilmoitetun keskimääräisen toimitusajan perusteella. Toimitusaika alkaa tilauspäivästä.

Maksuehdot

14 päivää netto tai käteinen tai jälkivaatimus, kulloisenkin tarjouksen tai sopimuksen mukaan. Maksuaika alkaa laskun päiväyksestä. Viivästyskorko on 12 %.

Tilaukset

Tarjouspohjaisessa kaupassa sopimus syntyy, kun ostaja on ilmoittanut hyväksyvänsä tarjouksen tai kun myyjä on lähettänyt tilausvahvistuksen.

Toimitus

Tavara katsotaan toimitetuksi, kun se on kotimaan kuljetuksessa lähtenyt asiakkaalle tai se on ilmoitettu valmiiksi kotimaan kuljetukseen.

Kotimaan kuljetukset

Sovitaan tapauskohtaisesti.

 

Pakkaukset
Mahdolliset pakkauskulut veloitetaan.

Muistutukset
Mahdolliset muistutukset tavarasta tai toimituksesta on tehtävä 8 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

 

Vakuutukset

Toimitukset kotimaassa tapahtuvat ostajan vastuulla. Vakuutamme lähetykset vain ostajan pyynnöstä ja kustannuksella. 

Takuu
Toimittamiemme tuotteiden takuu noudattaa valmistajan ilmoittamaa takuuaikaa ja –ehtoja. Takuu ei korvaa virheellisestä käytöstä aiheutuneita vahinkoja eikä tuotteen normaalia kulumista. Takuukorjaukseen liittyvät mahdolliset rahti- ja matkakustannukset eivät sisälly takuuseen.

Tavaran omistus
Tavaran omistusoikeus säilyy myyjällä siihen saakka, kunnes tavara ja toimitus on kokonaan maksettu. Vahinkoriski siirtyy ostajalle vakuutukset-kohdan mukaisesti, vaikka tavaraa ei vielä olisikaan maksettu.

Välillinen vahinko

Emme vastaa vahingosta, joka johtuu tavaran viivästymisestä, virheellisyydestä tai vajaasta määrästä.

 

Muutokset tuotteissa
Pidätämme itsellemme oikeuden tuotteisiin tehtäviin teknisiin muutoksiin ja parannuksiin.

bottom of page